Pages

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πρόταση ανανέωσης Μαρινάκη σε Τοροσίδη!

Πρόταση ανανέωσης Μαρινάκη σε Τοροσίδη!Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις
επόμενες μέρες, καθώς πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να προτείνει νέο συμβόλαιο στον διεθνή αμυντικό.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και ήδη τις τελευταίες μέρες το όνομά του έχει «ακουστεί» δυνατά για μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το επόμενο διάστημα ίσως αποδειχθεί κρίσιμο για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του.
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Φως», τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, κατά την οποία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να καλέσει μέσα στις επόμενες μέρες τον διεθνή ποδοσφαιριστή και να συζητήσουν για το  επόμενο… βήμα στην καριέρα του δυναμικού άσου.
Πρόθεση του διοικητικού ηγέτη των «ερυθρόλευκων» είναι να προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Έλληνα αμυντικό, αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του στην ομάδα. Βέβαια, η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν αποτελεί… εμπόδιο στα πλάνα του Βασίλη Τοροσίδη για το εξωτερικό, καθώς σε περίπτωση που έρθει πρόταση για την παραχώρησή του, οι Πειραιώτες είναι πρόθυμοι να την συζητήσουν και να σεβαστούν την πρόθεση του αρχηγού.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: