Pages

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τσιρίλο: «Χαρακτήρα πολεμιστή ο ΠΑΟΚ»

Τσιρίλο: «Χαρακτήρα πολεμιστή ο ΠΑΟΚ»Χαρακτήρα πολεμιστή έχει ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε πως... οι Θεσσαλονικείς ανυπομονούν για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουν να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». «Έχουμε πιο πολλές λύσεις από την περσινή χρονιά, ο προπονητής έχει πολλές επιλογές», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσει του Τσιρίλο στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport103»

Για τον χθεσινό αγώνα

«Ήταν δύσκολο το ταξίδι της επιστροφής, αλλά ήταν γλυκό επειδή πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι 15 λεπτά πριν τελειώσει το ματς χάναμε, παρόλο που στο τέλος είχαμε μια ευκαιρία για να κερδίσουμε».

Για τις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ και με τις οποίες θα μπορούσε να είχε κερδίσει την Τότεναμ και την Ρουμπίν

«Είναι αλήθεια πως χάσαμε φάσεις, φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε τη νίκη. Η πραγματικότητα όμως είναι πως η ομάδα σε αυτά τα ματς δούλεψε καλά, πιστεύουμε ότι με την Σάμροκ θα έχουμε και την τύχη μαζί μας. Το θετικό είναι ότι παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για την δική του παρουσία στο ματς με την Ρούμπιν

«Αν ερχόταν και το γκολ θα ήταν το καλύτερο, το θέλω να πετύχω ένα τέρμα, χθες είχα μια ευκαιρία, πιστεύω να μην με κυνηγά άλλο η ατυχία και να το σημειώσω σύντομα. Η δικιά μου λογική είναι να πηγαίνω συνεχώς από το καλό στο καλύτερο, να κάνω ότι μπορώ για την ομάδα».

Για το παιχνίδι με τους Ρώσους

«Πάθαμε ένα μπλακ άουτ, όχι μεγάλο, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Βέβαια η Ρούμπιν είναι καλή ομάδα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έπαιζαν και αυτοί, άλλες φορές ανταποκρίνεσαι στην πίεση, άλλες όχι, το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας και ισοφαρίσαμε».

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση

«Έχουμε δύο βαθμούς, δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά, πρέπει στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και να φτάσουμε στην πρώτη νίκη μας. Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς, βέβαια είναι δύσκολος όμιλος κάτι που φάνηκε και στα έως τώρα παιχνίδια που δώσαμε. Όλα πρέπει να τα δούμε σαν τελικούς».

Για τον Λάζλο Μπόλονι

«Ο προπονητής μας προετοίμασε καλά για το παιχνίδι με την Ρουμπίν, έχει μεγάλη εμπειρία και χαρακτήρα, κάτι που φροντίζει να μας το μεταδίδει. Θέλει να κάνουμε απλά πράγματα στο γήπεδο, θέλει να έχουμε την κατοχή, να είμαστε προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας και να μην κάνουμε λάθη».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

«Ξέρουμε την σημασία του ματς. Στις μέρες που θα ακολουθήσει θα μάθουμε από τον κόουτς τι πρέπει να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι δύσκολος αγώνας, δυνατός και έρχεται στην ολοκλήρωση μιας εβδομάδας που είχε απαιτητικούς αγώνες. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, εμείς θα πάμε στον Πειραιά για το καλύτερο δυνατό, περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι. Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, γιατί όχι να μην φύγουμε νικητές, θα έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ

«Πέρσι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Φέτος τα πράγματα πάνε καλύτερα, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, να διατηρήσουμε αυτό τον αγωνιστικό χαρακτήρα. Έχουμε πιο πολλές λύσεις από την περσινή χρονιά, ο προπονητής έχει πολλές επιλογές».

Για τους στόχους του «Δικεφάλου»

«Είναι φυσιολογικό ο ΠΑΟΚ να παλεύει για τις πρώτες θέσεις, θα πρέπει να πολεμήσουμε, αυτός είναι ο χαρακτήρας του ΠΑΟΚ να παλεύει συνεχώς για τη νίκη. Ομάδα που δεν έχει αυτά τα στοιχεία, δεν μπορεί να κάνει τίποτα».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: