Pages

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ματσάρα στη Μόσχα…

Ματσάρα στη Μόσχα…Τη γκέλα της πρώτης αγωνιστικής από την Τραμπζονσπόρ ρέφαρε η Ίντερ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας... 3-2 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα εκπληκτικό ματς που άνοιξε την αυλαία των αποψινών αναμετρήσεων του Champions League.

Οι «νερατζούρι», παρά τις πολλές απουσίες τους, κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» και δείχνουν ότι με τον Ρανιέρι στον πάγκο βρίσκουν σιγά- σιγά τον καλό τους εαυτό.

Οι Ρώσοι πάντως πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον αγώνα.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι, παρότι δεν ήταν καλύτεροι, κατάφεραν να πάρουν από πολύ νωρίς το προβάδισμα, ανοίγοντας το σκορ με τον Λούσιο μόλις στο 6’.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 23’, ο Πατσίνι έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ναγκατόμο, διπλασίασε τα τέρματα των Ιταλών, οι οποίοι άρχισαν να αισθάνονται πολύ άνετα με αυτή την εξέλιξη, χαλάρωσαν και το πλήρωσαν λίγα δευτερόλεπτα πριν οδηγηθούν στα αποδυτήρια (45+3’), όταν ο Τζαγκόεφ μείωσε με ένα φάουλ… ποίημα.

Στην επιστροφή των δύο ομάδων για το δεύτερο ημίχρονο, αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι και στο 77’ η πίεση τους απέφερε καρπούς. Ο Βάγκνερ Λοβ έπειτα από ωραία προσπάθεια μείωσε σε 2-1.

Τελικά, η χαρά των Ρώσων δεν κράτησε για πολύ, καθώς, δύο λεπτά αργότερα, ο ιδιαίτερα δραστήριος Ζάρατε έκανε το 3-2, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Γκαμπούλοβ, Ναμπαμπκίν, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Αλντονίν, Ολίσε, Ντζαγκόεβ, Μαμάεβ (68' Τόσιτς), Ντουμπιά, Βάγκνερ Λοβ.

Ίντερ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Ζούλιο Σέζαρ, Ναγκατόμο, Λούσιο, Σαμουέλ, Κίβου (92' Κρισέτιγκ), Σανέτι, Καμπιάσο, Όμπι, Ρίκι Άλβαρες (84' Ζόναταν), Πατσίνι (49' Σάρατε), Ντιέγκο Μιλίτο.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

ΤΣΣΚΑ-Ίντερ 2-3
(45+3’ Τζαγκόεφ, 6’ Λούσιο, 23’ Πατσίνι, 79’ Ζάρατε)

Τράμπζονσπορ-Λιλ (21:45)

Η βαθμολογία

Τράμπζονσπορ 3
Ίντερ 3
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1
Λιλ 1

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: