Pages

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκαλυπτική η Δούκισσα Νομικού...

Η Δούκισσα παραδέχτηκε την πλαστική στήθους,Ω ΝΑΙ! Για το «Just the two of us», το «Lifestyle» αλλά και τις διάφορες φήμες απάντησε η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξη της στο Down Town.
Πριν λίγες μέρες βγήκε στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής Lifestyle στο οποίο εμφανίζεται να βγαίνει από τη ντουζιέρα με το μπουρνούζι «Ήταν δική μου ιδέα! Ήθελα να κάνουμε κάτι ανατρεπτικό, γιατί είναι αλήθεια πως δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν και μάλλον ο κόσμος δε με έχει συνηθίσει σε τέτοιο ρόλο. Με ιντρίγκαρε πάντως η ιδέα του διαφορετικού και μαζί με όλη την ομάδα νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά.» λέει η ίδια.
Όσον αφορά τις υψηλές αμοιβές και τις ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες απαντά «Σε καμία περίπτωση δεν
ανήκω στην κατηγορία των παρουσιαστών που ακούς τις αμοιβές τους και ζαλίζεσαι. Είμαι εναρμονισμένη με το κλίμα της εποχής, έχω υποστεί μειώσεις, δουλεύω πολύ, πληρών ακόμα πιο πολλά και πάει λέγοντας.» Ξεκαθάρισε πως δεν τέθηκε θέμα να μην παρουσιάσει το Just the two of us ενώ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στο να παρουσιάσει και το Lifestyle αφού δεν είναι ανταγωνιστικό με κάποιο από τα προγράμματα του Mega.
Δήλωσε επίσης πως δε φοβάται την υπερέκθεση και υπάρχουν παρουσιαστές που επί χρόνια βρίσκονται στην τηλεόραση και δεν «κάηκαν» και άλλοι σε μια σεζόν απέδειξαν τι σημαίνει διάττοντας αστέρας.

tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: