Pages

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Κόμπε Μπράιαντ στην Ακρόπολη

Ο Κόμπε Μπράιαντ στην ΑκρόποληΟ Kobe Bryant ήταν εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Έλληνες θαυμαστές του το βράδυ της Τρίτης στο Ο.Α.Κ.Α. και επίσης από την άψογη διοργάνωση και το επίπεδο των νεαρών αθλητριών και αθλητών... Ο διεθνής αστέρας με την επίσκεψή του –για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ολοκλήρωσε το 3 on 3 “Take the Court” Τουρνουά Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε σε Αθλητικά Κέντρα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, τα τρία προηγούμενα Σαββατοκύριακα και στα οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 νέοι και νέες 15 – 18 ετών.

Η βραδιά του τελικού μετατράπηκε σε πραγματική γιορτή με την παρουσία θρύλων του ελληνικού μπάσκετ και περισσότερων από 1300 νεαρών τυχερών, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Kobe Bryant σε ρόλο …προπονητή!!! Ο αμερικανός σταρ και η ομάδα του “Ballers 2” έπαιξαν απέναντι στην ομάδα του γκαρντ του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη και τους επιβλήθηκαν με σκορ 21-18.

Τον Κobe Bryant μάγεψε και η χθεσινή, πρωινή επίσκεψη στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Μαζί του, η Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Παναγιώτα Ψαράκη, η οποία είχε την ευκαιρία να τον ξεναγήσει στο επιβλητικό μνημείο - σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής ιστορίας.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και η NIΚΕ ΗΕLLAS, δήλωσαν πως τα καλύτερα έρχονται με νέες εντυπωσιακές εκδηλώσεις με στόχο την ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού στη χώρα μας.
superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: