Pages

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Οι τουρκικές πρεμιέρες «έφαγαν» τις ελληνικές

Τι έδειξε για χθες το ραβασάκι της AGB; Η χθεσινή μέρα δεν ήταν μία απλή μέρα για τα κανάλια μιας και αρκετά ήταν τα προγράμματα που έκαναν την πρεμιέρα τους. Με αγωνία περίμεναν, λοιπόν, σήμερα οι τηλε-αστέρες το ραβασάκι της AGB, προκειμένου να δουν αν οι τηλεθεατές τους περίμεναν με ανυπομονησία να επιστρέψουν στις τηλεοπτικές επάλξεις ή αν τους γύρισαν την πλάτη. Για πάμε να δούμε… ποια πρεμιέρα τα πήγε καλύτερα;

Ας ξεκινήσουμε από το Star που χθες είχε την τιμητική του μιας και δύο ολοκαίνουργιες εκπομπές, αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου (Μίλα) και αυτή της Νικολέττας Ράλλη (Made in Star), έκαναν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο στις οθόνες μας. Άνετη και ωραία με αέρα έμπειρης παρουσιάστριας η μελαχρινή Νικολέττα κατάφερε να «κερδίσει» τo κοινό και μαζί με αυτό και την AGB που της χάρισαν 22, 1% στα νεανικά κοινά και 15,2% στο σύνολο.

Όσο για την Τατιάνα και την παρέα της; Η Τάτι και η ολόφρεσκη εκπομπή της έπαιξαν … «μίλα» με το κοινό και η AGB τους το ανταπέδωσε με την τηλεθέαση να φτάνει στο 22% στο σύνολο του κοινού και στο 27,2% στα νεανικά.

Όσο για την άλλη παρέα, αυτή του Alpha, τους «Δέστε τους» δηλαδή δεν θα λέγαμε ότι τα πήγαν άσχημα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τα πήγαν καλύτερα από πέρυσι, σημειώνοντας 16,3% στα νεανικά κοινά και 13,8% στο σύνολο.

Τέλος, περνώντας στην prime - time ζώνη του Mega και του Ant1 που εγκαινιάστηκε χθες βράδυ αλά …τουρκικά, φαίνεται πως το κοινό μπήκε τελικά στον … «πειρασμό» με «’Ερωτα και τιμωρία», την τουρκική σειρά του Mega που σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 24,3% στα νεανικά κοινά και 27,3% στο σύνολο. Απέναντι τώρα, στον Ant1, o «Πειρασμός» δεν αποδείχθηκε πολύ μεγάλος μιας και κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 13,5% στα νεανικά κοινά και 17,8% στο σύνολο.

Συμπέρασμα; Οι Τούρκοι μας «έφαγαν»! Δε νομίζετε;
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: