Pages

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστροφή Χαριστέα στην Εθνική

Επιστροφή Χαριστέα στην ΕθνικήΆνεμος... αλλαγής στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα Στην αποστολή για τους αγώνες που ακολουθούν με Κροατία (εντός) και Γεωργία (εκτός), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012 συμπεριλήφθηκε ο Άγγελος Χαριστέας.

Οι εμφανίσεις του Έλληνα επιθετικού με τον Παναιτωλικό δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αποφάσισε, μετά τον Φάνη Γκέκα, να τον επαναφέρει στη «Γαλανόλευκη», για πρώτη φορά από το 2010.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα παιχνίδια που ακολουθούν και από τα οποία θα κριθεί αν θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου της και παράλληλα την απευθείας πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2012 σε Ουκρανία και Πολωνία ή θα καταταγεί δεύτερη και θα πάει στα μπαράζ, αν και υπάρχει ενδεχόμενο να προκριθεί ως καλύτερη δεύτερη.

Οι υπόλοιποι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που κάλεσε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Μάκος, Βύντρα.

Σε αυτούς θα προστεθούν και οι «λεγεωνάριοι» Τζόρβας, Χιώτης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Σαμαράς, Γκέκας, Κονέ και Πέτσος που είχαν γίνει γνωστοί από την προηγούμενη εβδομάδα και από τους οποίους κόπηκαν οι Τζαβέλλας και Πλιάτσικας.

Σε σχέση με την αποστολή των αγώνων με Ισραήλ και Λετονία δεν κλήθηκαν οι Μανιάτης, Καφές, Λυμπερόπουλος, Φετφατζίδης, Γεωργιάδης, Νίνης και Σηφάκης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: