Pages

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μεγάλες προσδοκίες για τη Ferrari

Μεγάλες προσδοκίες για τη Ferrari«Ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τα μονοθέσια στη γερμανική πίστα» σύμφωνα με τον μηχανικό της

Την πεποίθηση ότι η Ferrari θα είναι ανταγωνιστική στο Χόκενχαϊμ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο δέκατος γύρος της σεζόν της Φόρμουλα 1 (20-22/7) εξέφρασε ο Αντρέα Στέλα.

Ο μηχανικός της σκουντερία ανέφερε πως στην έναρξη της σεζόν δεν περίμεναν τέτοια απόδοση από τις F2012, ενώ επισήμανε πως περιμένει τα κόκκινα μονοθέσια ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην γερμανική πίστα.

«Στην αρχή της σεζόν θα έπρεπε να ήμασταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για να φανταστούμε τη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Αλλά σε αυτό το σπορ τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα και η κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα είναι αποτέλεσμα αρκετής σκληρής δουλειάς», ήταν τα λόγια του μηχανικού της σκουντερία, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Το μονοθέσιο ήταν καλό στη Βαλένθια και στο Σίλβερστοουν. Το Χόκενχαϊμ είναι μία πίστα και αργά και γρήγορα σημεία και περιμένω τη Ferrari να είναι ανταγωνιστική στη Γερμανία. Στο παρελθόν η διαχείριση των ελαστικών ήταν δύσκολη στη συγκεκριμένη πίστα, συνεπώς θα είναι ένα ενδιαφέρον τριήμερο», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: