Pages

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Λάμψη από Χόλιγουντ στο Βερολίνο


Διάσημοι Χολιγουντιανοί ηθοποιοί έδωσαν το παρών στην τελετή απονομής των γερμανικών βραβείων Golden Camera, που πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. Στη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, η Scarlett Johansson και ο Denzel Washington τιμήθηκαν με τα βραβεία καλύτερων διεθνών ηθοποιών. Οι δύο σταρ συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων. Ο Denzel Washington περπάτησε στο κόκκινο χαλί, πριν από την παραλαβή του βραβείου του, συνοδευόμενος από την σύζυγο του.Όπως ήταν φυσικό ωστόσο, η Scarlett Johansson «έκλεψε» την παράσταση με την εμφάνιση της. Φορώντας ένα μαύρο λιτό φόρεμα, με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, η Johansson δεν σταμάτησε να χαμογελάει.Ακόμη, ο Morgan Freeman, που επίσης παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των Golden Camera, τιμήθηκε για
τα επιτεύγματα του στη διάρκεια της καριέρας του, ενώ για την πορεία της στη μουσική βραβείο παρέλαβε και η διάσημη καλλιτέχνης Dionne Warwick.Η Caro Emerald κατέκτησε το βραβείο καλύτερης διεθνούς καλλιτέχνιδας, ενώ στην τελετή απονομής τιμήθηκαν και αρκετοί γερμανοί καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν στον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου. 
Το παρών στην λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων έδωσαν όμως και άλλοι διάσημοι, όπως ο τραγουδιστής Michael Bolton, και οι γερμανίδες παρουσιάστριες Sylvie van der Vaart και Karen Webb.

ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια: