Pages

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Εδώ είμαστε και σήμερα για να κάνουμε την ανασκόπηση της εβδομάδας!
Σας έχει γίνει πια ανάγκη, το ξέρω και κάνω ότι μπορώ!!!!!!!!!!!
Έτοιμοι να δούμε τις καλύτερες στιγμές της εβδομάδας?
~Δεθείτε και φύγαμε~

Νούμερο 10) Ελάτε στην παρέα μας με ένα μόνο like στο facebok εδώ! Άμα έχετε και twitter ακόμα καλύτερα... Ακολουθήστε μας εδώ! Θα ενημερώνεστε γρήγορα και εύκολα για τις στήλες και τις ειδήσεις μας ;) Επίσης μην χάσετε αύριο το "Usa TV"!!! Είσαι φαν των αμερικάνικων σειρών? Ναι? βρήκες τον άνθρωπό! Όχι? Καιρός να γίνεις ;)

Νούμερο 9) Στην εκπομπή Πρωινό mou και τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά έδωσε συνέντευξη ο Λάμπης Λιβιεράτος ο οποίος ήταν προσβλητικός απέναντι στην οικοδέσποινα που τον ρώτησε για την γυναίκα του Εύη Αδάμ! Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι πια μαζί με την Εύη ενώ ετοιμάζει και την επιστροφή του στο τραγούδι!

Νούμερο 8) Την Παρασκευή το βράδυ έκαναν πρεμιέρα στο Αθηνών Αρένα ο Σάκης Ρουβάς. οι Onirama και η Ελένη Φουρέιρα! Ένα πολύ δυνατό σχήμα ξεκίνησε που θα αλλάξει την νυχτερινή ζωή στην Αθήνα με τα φοβερά ντουέτα, τους χορούς και φυσικά τα τραγούδια τους!

Νούμερο 7) Είναι ή δεν είναι τελικά η Beyonce έγκυος? Στα Mad Video Music Awards που έγιναν τον Αύγουστο αποκάλυψε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της η λαμπερή τραγουδίστρια όμως έκτοτε πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο! Στο τελευταίο video clip της η Beyonce φαίνεται πιο sexy από ποτέ αλλά δεν φαίνεται πουθενά η κοιλιά της... Ο καιρός θα δείξει!

Νούμερο 6) Πρώτο τραγούδι για σήμερα :)


Νούμερο 5) Τελικά δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν! Για΄τι το λέω αυτό?? Δημοσιογράφοι σε μεγάλα κανάλια που ονόματα δεν θα αναφέρω, όλοι τα ξέρουμε άλλωστε, παραπληροφορούν τον κόσμο σε περιόδους όπως αυτή, που η Ελλάδα κρέμεται από μια κλωστή!!! Παράδειγμα και φρέσκο μάλιστα, είναι ότι 200 άτομα εμπόδισαν την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη! Όσοι εκείνη την μέρα έβλεπαν τηλεόραση θα καταλάβαιναν πως ο αριθμός του αγανακτισμένου κόσμου ήταν πολλές χιλιάδες που είχαν κλείσει ολόκληρη τη λεωφόρο που θα γινόταν η παρέλαση...

Νούμερο 4) O Super-Γιώργος ξαναχτυπά. Ο πρωθυπουργός μας στο λόγο του για την 28η Οκτωβρίου μας παρέθεσε ιστορικά στοιχεία που αφορούν  την 25η Μαρτίου! Μάλλον είναι σίγουρος ότι δεν θα είναι πρωθυπουργός  τότε και ήθελε να μας τα πει από  τώρα... Αυτός μας διοικεί??

Νούμερο 3) Τώρα μας κούρεψαν το χρέος! Σε λίγο θα μας κόψουν και το κεφάλι... Στις 28 Οκτωβρίου γιορτάζουμε το βροντερό ΟΧΙ των Ελλήνων στους Γερμανούς ενώ στις 27 του ίδιου μήνα το ΝΑΙ στους νέους Ναζί! Τελικά είναι να αναρωτιέται κανείς... Ναζί κανείς ή να μη ζι?

Νούμερο 2) Πάμε και για ένα ακόμη τραγούδι να χαλαρώσουμε...

Νούμερο 1) Με χειρονομίες, μαύρα μαντίλια, αβγά, ντομάτες, ακυρωμένες παρελάσεις, αντίθετα στραμμένα κεφάλια... Έτσι γιορτάσαμε και τιμήσαμε τους προγόνους μας! Μπορεί πολλοί να θεωρούν λάθος μια τέτοια αντιμετώπιση της ημέρας όμως και οι ίδιοι μας οι πρόγονοι θα πρωτοστατούσαν σε ανάλογη περίπτωση αν ζούσαν... Για ένα μόνο πράγμα ντρέπομαι! Για την ακύρωση της παρέλασης του Βόλου! Και αυτό έγινε μετά από εισβολή των οπαδών ου Ολυμπιακού Βόλου που αντί να τιμούν τους ήρωες μας  διαμαρτύρονταν για το ποδόσφαιρο! ΑΙΣΧΟΣ!

Αυτά για σήμερα... Θα τα ξαναπούμε την Τρίτη με την "Άχρηστη είδηση"! Μην ξεχνάτε να επιστρέφετε στο fantasma και να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πάντα!!! Ciao...

Δεν υπάρχουν σχόλια: