Pages

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Απίστευτο: Δώσαμε συχνότητες του δορυφόρου μας HELLAS SAT στους Τούρκους!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4XXl45cFkQzDNu9WWdNcv5VSIXZkBzl6VUuQHueVXZoMEvJb4OLY0M5V9S124ajHpWFtyCKLqY1RCt1sWzoI0BqUE7LvMjSdGBse4lwjzSaoWn9uaAAre5BRVu7Y4BkVvEMPEsH1014x7/s320/doryforos-474x334.jpgΟ ΗELLAS SAT προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Τούρκους...
Αυτή η είδηση πριν απο λίγα χρόνια θα μπορούσε να θεωρηθεί εξωπραγματική κι όμως είναι 100% αληθινή!
Η εταιρεία TURKSAΤ που διαχειρίζεται τους τουρκικούς δορυφόρους TURKSAT 2A KAI 3A δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση συχνοντήτων γι'αυτο και αποφάσισε να νοικιάσει συχνότητας του ελληνικού δορυφόρου HELLAS SAT!
O γενικός διευθυντής της TURKSAT Oζκάν Ντάλμπαϊ δηλώνει πως στους δυο δορυφόρους η χωριτικότητα έχει ξεπεράσει το 90%. " Η ζήτηση που έχουμε για τις συχνότητες και απο το εσωτερικό και απο το εσωτερικό είναι τεράστια. Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Γι'αυτό και μέχρι το 2012 νοικιάσαμε συχνότητες απο τον ελληνικό δορυφόρο HELLAS SAT. Τις υπηρεσίες που μπρούμε να τις μεταφέρουμε τις δίνουμε στον δορυφόρο αυτό.
Για παράδειγμα τις συχνότητες των τηλεοπτικών δικτύων δεν μπορούμε να τις μεταφέρουμε. Νομίζω όμως πως δεν θα φτάσει και αυτό. Θεωρώ πως μέσα στο χρόνο θα παρουμε κι άλλες συχνότητες.
Ο Ντάλμπαϊ τόνισε οτι ο HELLAS SAT διέθεσε άνετα τη χωριτικότητα του καθώς "λόγω της οικονομικής τους κρίσης δεν υπάρχει ζήτηση στο εσωτερικό και δεν γεμίζουν τη χωριτικότητα τους, ήδη απο τον προηγούμενο μήνα χρησιμοποιούμε και τον ελληνικό δορυφόρο" δήλωσε.
Η Τουρκία πάντως ηδη ετοιμάζεται να εκτοξεύσει δυο δορυφόρους. Ο ΤURKSAT 4A θα βρίσκεται στο διάστημα το Νοέμβριο του 2013 και ο ΤURKSAT 4B το Φεβρουάριο του 2014. Μέχρι τότε ....ας είναι καλα οι Έλληνες.
Ενα απλό ερώτημα σε περίπτωση που η Ελλάδα ζητούσε τη χρήση του TURKSAT θα δίνονταν έγκριση απο την Τουρκία και κυρίως απο τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν εδικές συχνότητες στους δορυφόρους αυτούς;


24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: