Pages

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ζάχος Χατζηφωτίου: Σήμερα έχουμε γεμίσει gay

Είναι ο αιώνιος bon viveur των Αθηνών. ο Ζάχος Χατζηφωτίου στα 87 του χρόνια δηλώνει ότι έχει δύο φλερτ, ότι θα ήθελε να είναι 50 ετών για να καλοπεράσει για μία ακόμα φορά στη ζωή του και ότι δεν φοβάται το θάνατο.
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μετά από 18 χρόνια παραιτήθηκε από το δήμο Αθηναίων και μιλάει μάλιστα με σκληρά λόγια για τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη:
"Ο Κακλαμάνης είναι βλάκας.Δεν με άκουγε, και ορίστε τώρα βγήκε δήμαρχος ο Καμίνης και διέλυσε το δήμο", είπε ο Ζάχος Χατζηφωτίου σε συνέντευξη του στο περιοδικό PEOPLE. Όσο για την επιλογή του Ηλία Ψινάκη από τον Νικήτα Κακλαμάνη;
"Μα ήταν ανόητος ο Νικήτας Κακλαμάνης. Οταν τον έβαλε μέσα, τον έπιασα και του είπα: "Νικήτα, εγώ φεύγω! Θα τις χάσεις τις εκλογές. Ο Ψινάκης είναι κινηματογραφικός,είναι τηλεοπτικός και δεν κάνει για αυτή τη δουλειά".
Και αυτή είναι η απόδειξη όλων όσων έχω πει: Τον άκουσα προχθές στο δημοτικό συμβούλιο που είπε σ’ έναν: "Άντε κάτσε κάτω, μωρή κουλή"!
(...) Αν με αποκαλούσε έτσι, θα ζητούσα να τον αποβάλουν από το δήμο και να του αφαιρέσουν το δικαίωμα της επιλογής. Τί τον έβαλε τον Ψινάκη;"
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου αναφέρθηκε και στην τηλεόραση: "¨Σήμερα έχουμε γεμίσει gay. Στην τηλεόραση ειδικά δεν υπάρχει κανονικός άντρας, όλοι είναι αδελφές".

Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: