Pages

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Usa TV!

Hello, hello!!

Τι κάνετε; Ανυπομονείτε να μάθετε τα νέα της Αμερικανικής tv, ε;
Γι αυτό είμαι εγώ εδω βρε! Μην ανησυχείτεε!! Έχω να σας παρουσιάσω άλλη μία καινούρια σειρά η οποία είναι λίγο δράμα, λίγο φαντασία, λίγο τρόμου.. όλα αυτά τα συναφή.
Μιλάμε για το "The secret Circle", το οποίο ακολουθά τη ζωή της 16χρονης Cassie -Britt Robertson- που μετακομίζει από την California στο New Salem για να ζήσει με τη γιαγιά της και ερωτεύεται τον μυστηριώδη Adam.
Όταν όμως αρχίζει σχολείο εκεί συνειδητοποιεί πως η ίδια, ο Adam αλλά και όλοι οι γνωστοί μαθητές του σχολείου είναι μάγοι! (αναμενόμενο λόγω New Salem)
Γίνεται φίλοι με την αρχηγό αυτών, Diana, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι ο Adam και η Diana είναι ζευγάρι(αναμενόμενο και πάλι).
Κάθε Πέμπτη στο CW!
Καλέ! Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν σας έχω πει ακόμα για το Ringer!! Πώς το 'παθα; Ντροπή μου!
Λοιπόν, το Ringer είναι άλλη μια φετινή σειρά με πολύ δράμα! (Μα πολύ δράμα! Κάτι καλό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα!)
Η Bridget Kelly -Sarah Michelle Gellar- προσπαθεί να ξεφύγει από έναν νονό της νύχτας που θέλει να την σκοτώσει και τρέχει για βοήθεια στην δίδυμη αδερφή της Siobhan Martin -επίσης Sarah Michelle Gellar-.
Όταν αυτή όμως αυτοκτονεί (λέμε τώρα) η Bridget παίρνει τη θέση της.
Συνεχίζω με House. Νομίζω δεν έχω ξαναπεί, ε? Ντροπή μου και πάλι!
Σήμερα προβάλλεται το τελευταίο επισόδειο για φέτος το φθινόπωρο (προφανώς), στο οποίο ένας εισαγγελέας παθαίνει ανακοπή καρδιάς -όπως αυτός νομίζει- κατά τη διάρκεια ενός δικαστηριού.
Η αρχική διάγνωση της ομάδας του House είναι κρίση άγχους αλλά όταν οι Adams και Park ερευνούν το σπίτι του ασθενή, ανακαλύπτουν μια πιο σοβαρή ψυχική ασθένεια.
Παράλληλα, ο Wilson προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι ο House κάτι κρύβει στο σπίτι του.
Σήμερα στο Fox!
Άλλη μια πολύ καλή σειρά που προτείνω είναι το Breaking Bad.
Ο πρωταγωνιστής -Bryan Cranston-, ένας ιδιοφυής χημικός (λατρεια!), μαθαίνει ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, και εγκαταλείπτει τη σχολική διδασκαλία για να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να δημιουργήσει το καλύτερης ποιότητας παγκοσμίως κρυσταλικό μέθυλο (?).
κάτι τέτοιο τέλος πάντων!!!

Τέλος, το ξέρατε ότι η Jessica Lowndes είχε υπογράψει αρχικά μόνο για -το πολύ- τέσσερα επισόδεια στο 90210!
Ελπίζω να σας άρεσαν τα νέα που σας είχα! Για οποιαδήποτε άλλη σειρά θέλετε να μάθετε απλά ζητήστε το στα σχόλια από κάτω.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!: Για να ενημερώνεστε συνεχώς, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook εδώ και ακολουθήστε μας στο twitter εδώ!
Αύριο έχει άχρηστη είδηση, ε? Εμείς θα τα πούμε την άλλη Δευτέρα με νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!
Γεια σας!!!!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: