Pages

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κοσμική έδειρε την ερωμένη του άντρα της με σκουπόξυλο

Κοσμική έδειρε την ερωμένη του άντρα της με σκουπόξυλοΣάλος προκλήθηκε στην Κύπρο όταν... κύπρια κοσμική κυρία έπιασε στα πράσα τον γνωστό σύζυγό της με την ερωμένη του. Μάλιστα πλάκωσε στο ξύλο με σκουπόξυλο την ερωμένη και της έσκισε τα ρούχα.
Η γνωστή κοσμική οικογένεια μαζί με την ξανθιά ερωμένη κατέληξαν σε αστυνομικό σταθμό στη Λευκωσία, με αφορμή τις εξωσυζυγικές σχέσεις του «οικογενειάρχη» με νεαρή κοπέλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή κοσμική κυρία της Λευκωσίας ανακάλυψε ότι ο άντρας της διατηρούσε σχέση με άλλη κοπέλα, με αποτέλεσμα να εντοπίσει την ερωτική τους φωλιά και φυσικά να κάνει σκηνή. Η απατημένη γυναίκα μπήκε στο διαμέρισμα σαν μαινόμενος ταύρος κρατώντας σκουπόξυλο και πραγματικά έκανε μαύρη στο ξύλο την ερωμένη του άντρα της.
Στη συνέχεια, πήγε στο υπνοδωμάτιο, έσκισε όλα τα ρούχα της κοπέλας, από τουαλέτες μέχρι και εσώρουχα, έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά της και αποχώρησε. Ως αποτέλεσμα, η ερωμένη κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, όπου κλήθηκαν όλοι για κατάθεση.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: