Pages

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησε η αποστολή παραγγελιών για Ligntning adaptors

Ξεκίνησε η αποστολή παραγγελιών για Ligntning adaptorsΣύντομα θα κυκλοφορήσουν και στα καταστήματα

Τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη κυκλοφορία του iPhone 5, η Apple ξεκίνησε να στέλνει τις πρώτες παραγγελίες σε όσους είχαν προ-παραγγείλει προσαρμογείς για τον νέο connector.

Πρόκειται για μια μικρή συσκευή που ενώνει τον νέο Ligntning connector με τον παλιό 30-pin connector, επιτρέποντας έτσι στους κατόχους iPhone 5 να χρησιμοποιήσουν τα παλιά αξεσουάρ και περιφερειακά τους με την νέα συσκευή. Την αποκάλυψη έκανε ένας Αυστραλός χρήστης του MacRumors, ο οποίος έλαβε ηλεκτρονική ειδοποίηση αποστολής της παραγγελίας του από την Apple. Η ειδοποίηση μάλιστα αναφέρει ως ημερομηνία παράδοσης την 9η Οκτωβρίου.

Προτού κυκλοφορήσει το iPhone 5 φαινόταν πως η Apple θα προσέφερε τον προσαρμογέα δωρεάν με κάθε νέα συσκευή. Αμέσως μετά την κυκλοφορία του όμως μέσω της ιστοσελίδας της η εταιρεία ενημέρωσε τους καταναλωτές της πως ο προσαρμογέας θα είναι διαθέσιμος μέσα στον Οκτώβριο, με την τιμή του να κυμαίνεται από 29 ευρώ για σκέτο το βύσμα έως 39 δολάρια για την έκδοση με καλώδιο.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας δεν δίνει ακόμα κάποιο συγκεκριμένο χρόνο αποστολής για νέες παραγγελίες, πράγμα που σημαίνει πως η εταιρεία θα αποστείλει πρώτα τον μετατροπέα σε όσους είχαν κάνει προ-παραγγελία και μετά θα αρχίσει να δέχεται νέες παραγγελίες.

 
 
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: