Pages

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Χτύπησε την αδερφή του με το αυτοκίνητο γιατί του χάλασε τον υπολογιστή

Σοκαριστικό περιστατικό στο Σίδνεϊ της ΑυστραλίαςΠρόκειται από τις ειδήσεις που πρέπει να τις ψάξεις για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι κάποιου είδους φάρσα. Ένας 20χρονος άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία γιατί μετά από έντονο καβγά χτύπησε την 19χρονη αδελφή του με το αυτοκίνητο, κυριολεκτικά «δι’ ασήμαντον αφορμή». Ο νεαρός άνδρας είχε πάθει αμόκ επειδή η γάτα της αδελφής του επέλεξε τον υπολογιστή του για να κάνει την… ανάγκη της!
Το απίθανο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή Winmaleee, 75 χιλιόμετρα από το Σίδνεϊ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός βούτηξε τη γάτα και την πέταξε μέσα στο αυτοκίνητο (πιθανότατα για να την εξαφανίσει από το σπίτι). Στη συνέχεια και ενώ η αδελφή του προσπαθούσε να τον σταματήσει, εκείνος δεν πτοήθηκε και τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του.
Η 19χρονη υπέστη κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και στο πόδι, καθώς και ρήξη πνεύμονα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο 20χρονος αδελφός της συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και μη ασφαλή οδήγηση. Η τύχη της γάτας αγνοείται…

akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: