Pages

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Καλησπέρα κόσμε! Πώς είστε? Τι μου κάνετε? Πάντα καλά! Σήμερα θα ασχοληθούμε λίγο με
τα αποτελέσματα της Eurovision γιατί όσο να 'ναι... Είχαμε μεγάλες ανατροπές!
Αυτό είναι το δικό μας top 10!

1 point) Μπορεί το τραγούδι να μην είναι για τα αφτιά μας... Μπορεί να χάσατε τον ύπνος σας από την φωνή της! Αλλά η φωνή της Αλβανίδας τραγουδίστριας ήταν all the money! Αντικειμενικά!  Ένας πόντος της αξίζει!

2 ponits) Η Gaitana της Ουκρανίας που πήγε να διαφημίσει το Euro 2012 στην Ουκρανία και την Πολωνία! Παρόλα αυτά είχε ευχάριστο τραγούδι και ήταν από τα καλά της βραδιάς (άμα κρίνουμε από κάποια άλλα).


3 points) Εδώ είμαστε εμείς! Αντικειμενικά το τραγούδι μας δεν άξιζε για πολύ παραπάνω αλλά πιστεύω ούτε και τόσο κάτω! Όπως και να έχει πήραμε την 17 θέση! Η αυτή θα παίρναμε ή την πρώτη αλλά την χαρίσαμε στην Σουηδία! (χαχα καλό ε?). Μπράβο πάντως στην Ελευθερία και σε όλη την ομάδα!

4 points) Οι γιαγιάδες της Ρωσίας έκαναν θραύση! Χαρούμενο τραγουδάκι αλλά ρε παιδιά? Τι θα γινόταν άμα κέρδιζαν και οι μισές μέχρι του χρόνο... καταλαβαίνετε...! Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι βαθμοί ήταν για πλάκα αλλά σίγουρα άξιζε θέση στην 10αδα! Όσο για την δεύτερη θέση? Too much!

5 points) Σερβία! Οκ έχει ωραία φωνή ο Ζέλικο αλλά βαρέθηκα να τον βλέπω... Κάθε 2-3 χρόνια πηγαίνει είτε ως δημιουργός, είτε ως τραγουδιστής, είτε ως παρουσιαστής... ΦΤΑΝΕΙ! Anyway φαίνεται πως με τα χρόνια απέκτησε φαν σε όλη την Ευρώπη και με την βοήθεια των επιτροπών κατέκτησε την 3η θέση! (too much)

6 points) Η Δανία είναι ένα από τα πιο αδικημένα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού! Μπορεί να θύμιζε λίγο την Αλίκη στο ναυτικό αλλά το τραγούδι ήταν πολύ ωραίο! Τι να πει κανείς?

7 points) Η μεγαλύτερη αδικία φέτος όμως ήταν αυτή της Νορβηγίας! Είναι δυνατόν ένα τραγούδι που το καλοκαίρι θα παίζεται σε club και ενώ ήταν στις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων να βγει τελευταίο? Ποτέ δεν θα καταλάβω πως ψηφίζει ο κόσμος!

8 points) H Nina Zilli ήταν ήδη μεγάλη τραγουδίστρια στην Ιταλία με πολλές επιτυχίες! Τώρα με την Eurovision πρόσθεσε απλά άλλη μία στην λίστα! 10η θέση για την Ιταλία ενώ ομολογουμένως άξιζε παραπάνω! Αλλά άμα δεν είχε ανατροπές η Eurovision ποια θα ήταν η γλύκα της?


10 points) Η Κύπρος μας! Η Ήβη Αδάμου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και το γεγονός ότι μετά τον διαγωνισμό βρισκόταν στο top 10 από 5 χώρες της Ευρώπης λέει πολλά! Αυτό το τραγούδι έχει μέλλον και ήταν από τα καλύτερα του φετινού διαγωνισμού! Πάντως σίγουρα δεν άξιζε την 16η θέση που πήρε!

12 points go to...) Sweden! Πόσες φορές το ακούσαμε αυτό?? Έχασα το μέτρημα! Αντικειμενικά το Euphoria ήταν το πιο ωραίο τραγούδι φέτος και άξιζε την νίκη! Ε τα λόγια είναι περιττά όσο και αν θέλουν κάποιοι να πουν το αντίθετο!!!

Γιατί όλοι κρύβουμε έναν eurovisionολόγο μέσα μας! Αυτά για σήμερα! Να ευχηθούμε καλή ζωή στα παιδιά που τελείωσαν τις πανελλήνιες και υπομονή σε αυτούς που δίνουν ΑΟΘ ή κάποιο ειδικό μάθημα! Εγώ περιμένω τα σχόλια σας από κάτω επί του θέματος! Τα λέμε την επόμενη Κυριακή!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: