Pages

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Το «θαύμα» και η «βοήθεια του Δία»!

Ο γερμανικός Τύπος ασχολήθηκε εκτενώς με την πρόκριση της Εθνικής μας στα προημιτελικά του Euro και ακόμα και αυτοί που «έκραζαν» με την πρώτη ευκαιρία, υποκλίθηκαν στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Η πρόκριση της Εθνικής έφερε σε πολλούς... μνήμες 2004. Και δεν το λέμε εμείς, μόνοι τους το παραδέχονται! Οι Γερμανοί, ο όμιλος των οποίων διασταυρώνεται με τον δικό μας, δεν πίστευαν στα μάτια τους και αναφέρθηκαν μέχρι και στον... Δία!
«Με αυτούς τους Έλληνες, μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild, η οποία έχει προκαλέσει πολύ με τα δημοσιεύματά της για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες και προσθέτει: «Η Ελλάδα προκάλεσε αίσθηση στο Εuro χτες. Με τη νίκη τους με 1-0 επί της Ρωσίας, οι Έλληνες έκαναν την απόλυτη έκπληξη και πήγαν στα προημιτελικά».
 
Το σάιτ του kicker με... «γαλανόλευκο» φόντο αναφέρει: «Η Ελλάδα στο 2004. Τι φινάλε στον πρώτο όμιλο! Ούτε οι υπερεκτιμημένοι Ρώσοι, ούτε οι συνδιοργανωτές Πολωνοί πέρασαν στα προημιτελικά, αλλά η Τσεχία και Η Ελλάδα που είναι πιθανοί αντίπαλο της γερμανικής ομάδας». Το Spiegel έχει χαρακτηριστικό τίτλο «Η Ελλάδα πέτυχε το θαύμα της Βαρσοβίας!»
 
Περισσότερο... γλαφυρή ε γερμανική έκδοση του Goal.com που αναφέρει: «Με την ενίσχυση του Δία! Η Ελλάδα κέρδισε τη Ρωσία και είναι στα προημιτελικά!», ενώ η γερμανική έκδοση του Εurosport θυμάται... την Πορτογαλία, αναφέροντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα προημιτελικά με μία δυνατή αμυντική εμφάνιση και ξυπνά μνήμες Euro 2004!
 
«Εντύπωσιακό! Οι Έλληνες πέταξαν έξω τη Ρωσία! Το σουτ του Καραγκούνη έφερε στην Ελλάδα την νίκη επί της Ρωσίας! Η ομάδα του Άντβοκαατ προσπαθεί να ελέγξει τα νεύρα της!», γράφει η Sport1.
 
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: