Pages

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σχορτσανίτης: Δεν υπάρχει φόβος

Σχορτσανίτης: Δεν υπάρχει φόβοςΟ 27χρονος σέντερ δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του

Έτοιμος να αντιμετωπίσει την σκληρή κριτική είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, όπως ανέφερε λίγο μετά την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος σέντερ δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του να... μετακομίσει στους «πράσινους», μίλησε για το νέο του ξεκίνημα αλλά και για την αλλαγή σελίδας στο «τριφύλλι» σε διοικητικό επίπεδο και επίπεδο τεχνικού επιτελείου τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος μόνο διάθεση για πολλή δουλειά και επιτυχίες.

«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει κάτι καινούριο. Μπαίνει σε μια νέα εποχή, έχει μια νέα διοίκηση, με ισχυρούς δεσμούς όμως με την προϋπάρχουσα κατάσταση που είναι σημαντικό, έχει νέο προπονητή. Δημιουργείται μια νέα ομάδα και είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος που αποτελώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας», είπε ο Big Sofo και πρόσθεσε:

«Όλη αυτή η κατάσταση είναι μια πρόκληση, είναι μια μεγάλη προσπάθεια. Ξέρω ότι υπάρχουν δυσκολίες, όπως και ότι θα υπάρξει σκληρή κριτική από πολύ κόσμο. Όλα αυτά όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα τα αντιμετωπίσουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Αντίθετα υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση για δουλειά και επιτυχίες, συνεχίζοντας στο δρόμο που έχει χαράξει ο Παναθηναϊκός».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: